Fericiții care vor participa la proiectul “Youth Build Legendary Europe”

După cum ați văzut, în perioada – 25 mai ATCE-SR a avut deschisă sesiunea pentru a primi aplicații pentru proiectul YBLE. Le mulțumim tuturor care și-au arătat interesul pentru proiect! Criteriile de selecție au fost variate: de la experiență în voluntariat și educație non-formală, la implicarea în activitățile centrului de tineret și a ONGurilor, motivație, intenția de a dezvolta anumite abilități, nivelul de cunoștințe legate de tema proiectului și de limbă engleză, accesul la informație, echilibru de sexe și alte câteva.

Proiectul YBLE are o încărcătură culturală deosebită presupunând un schimb de informații privind mituri, legende, evoluția culturală a celor 5 țări participante, realitatea din mituri și impactul miturilor din trecut asupra culturii din prezent.Toate acestea se vor desfășura într-un cadru de educație non-formală, la Râmnicu Sărat, Balta Albă și pe firul râului Râmnic, în amonte de oraș, în perioada 9-16 iulie 2012, având și perioadă de pregătire în prealabil și activități pentru diseminarea și exploatarea rezultatelor după.  În plus…zic să nu vă mai țin în suspans și să anunț componența echipei de proiect:

Manager de proiect: Gheorghiță Drăghici (aka Ghiță)

Participanți: Constantinescu Maria, David Daniel, Dumitriu Alexandru, Gavrilă Mădălin Ionuț (aka Mitică), Ionașcu Miruna, Mirică Nicoleta.

Interpret și raportor: Daniela Strîmbei

Persoană suport, responsabil buget: Volodea Mateevici

Celor proaspăt selectați le urăm bun venit! Întregii echipe îi urăm succes și un proiect de legendă!

Le mulțumim din nou tuturor candidaților! Cu siguranță vom colabora pe viitor, în măsura în care vor exista proiecte pe interesul vostru și interes pentru proiectele organizațiilor de sub egida FORTES.

Să purcedem la un proiect la fel de grozav ca echipa!

Daniela Strîmbei

Leave a Reply